– WE CAN “COVER YOUR NIGHT

 

Pentru ca suntem deschisi si ne plac provocarile iti oferim doua variante de lucru:

Tu Ne Bagi La Idei si Noi Iti Dam Solutii

sau

Noi Iti Dam Idei si Iti Dam Si Solutii!

  • Expozitii
  • Show-uri
  • Receptii
  • Deschideri / Lansari de Firme sau produse
  • Conferinte

 

De-a lungul anilor Star Media Production impreuna cu The Crossroads Band au dezvoltat conceptul  “COVER YOUR NIGHT”.

A fost numit “COVER YOUR NIGHT” deoarece iti oferim un show explosiv cu multa multa muzica live, astfel incit invitatii tai sa danseze toata noaptea, si pentru ca oferta noastra este una completa adaugam show-ului nostru: Magicieni, DJ, invitati speciali si o foarte buna varietate de hituri incepind cu anii ’60, ’70, ’80, ’90, suta.. :), ani in care muzica la nivel mondial a fost perfecta din toate punctele de vedere, la fel cum dimensiunile perfecte ale unui fotomodel sint ’90, ’60, ’90.  ;o)

Iti oferim un show complet care poate dura intre 6 si 10 ore, cu 3-4 ore de muzica LIVE la care adaugam reteta magica cu DJ si MAGICIAN, fiecare oferindu-ti momente magice in pauzele celuilalt.     

   Iti oferim toate aceste lucruri la preturi super avantajoase, mai ales pentru pachete cu solutii complete. Ultra rapid si ultra eficient. Incearca-ne!…

 

 Daca esti in mare graba si vrei sa organizezi o petrecere si ai nevoie de o super Trupa, DJ, Magicieni, Invitati Speciali, Sunet, Scena Lumini, noi iti putem oferii un show de exceptie LA CHEIE.


   Pentru ca ne pasa de timpul tau si de calitatea show-urilor organizate de noi iti oferim solutii complete de Management Artistic, Sunet, Scena, Lumini, pentru evenimente in interior si/sau in aer liber.

Solutiile tehnice pentru evenimente in aer liber pot acoperii suprafete care sa cuprinda 50 si pina la 10 – 20.000 de spectatori.