Scurta Istorie

De peste 27 de ani Mike Vlahopol a cintat si a colaborat cu multe trupe atit din tara cit si din strainatate si intre timp a devenit pasionat de SHOW-BIZ, ENTERTAINMENT si Productie Muzicala, atit de mult incit a inceput sa colaboreze cu alte companii mari din Romania pentru a lucra la productii ale unor artisti ca: The Scorpions, Uriah Heep, Deep Purple, Michael Jackson, Whitesnake , Julio Iglesias, Steve Vai, Enrique Iglesias, Garden of Eden,  Schicht Acht, Tiamat, Herman Rarebell, Gary Grainger, Andrew The Bullet Lauer, Michelle LaBonte, Jessie Dixon, si altii.

Datorita unor colaborari excelente cu numerosi artisti Romani sau straini, a vazut nevoia infiintarii unei companii / agentii de evenimente care in mod transparent sa ajute atit formatiile si artistii pe deoparte dar si potentialii clienti in a-si atinge scopurile intr-un mod transparent. 

Star Media Production este o agentie de management artistic, impresariat si consulting care este atestata de Ministerul Culturii, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura (C.P.P.C.)

 Prioritatile noastre sint TU &  calitatea serviciilor noastre catre TINE.

Scopul nostru este acela de a-ti satisface pe deplin nevoile artistice si tehnice, lucruri de care depind un show de succes.

Daca esti in mare graba si vrei sa scapi de toate grijile organizarii unui spectacol, petrecere sau alt gen de entertainment contacteaza-ne chiar acum. Iti putem garanta preturi foarte atractive si cu discounturi importante, in functie de pachetele alese.

            Ai nevoie de o super trupa pentru evenimentul tau, DJ, Magicieni, Invitati Speciali, Sunet, Scena Lumini?

Noi iti putem oferii un show de exceptie LA CHEIE. Preturile variaza in functie de pachetul ales si este personalizat 100%.